Π. Τατούλης: «Γιατί ο Πτωχός στηρίζει Κουτσούλη;»

Καταγγελίες για ανοίκειες συμφωνίες και λεκτικές απειλές

Τρίτη, 30 Απρίλιος 2024 16:11 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Π. Τατούλης: «Γιατί ο Πτωχός στηρίζει Κουτσούλη;»

Σαν επιβεβαίωση όλων όσοι «ερμήνευσαν το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών του Β' γύρου, ως αποτέλεσμα ανοίκειων πολιτικών συμφωνιών», χαρακτηρίζει ο Πέτρος Τατούλης, τις «πολιτικές συναλλαγές που αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης της Επιτροπής Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Και αναφέρεται στην εκλογή του Δημ. Κουτσούλη ως αντιπροέδρου της Επιτροπής, με τη στήριξη της παράταξης Πτωχού.

«Εκλεκτοί Κωνσταντινόπουλου»
Όπως σημειώνει ο Π. Τατούλης, «η επιλογή του κ. Πτωχού να ψηφίσουν όλοι οι σύμβουλοι της παράταξής του για αντιπρόεδρο της Επιτροπής τον επικεφαλής της τέταρτης κατά σειρά παράταξης σύμφωνα με την ψήφο των πολιτών, κ. Δημήτρη Κουτσούλη που τον επέβαλε μετά μανίας και χωρίς καμία απολύτως πολιτική τεκμηρίωση ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ανέχτηκε ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης, δεν χρήζει ειδικών ερμηνειών». Και προσθέτει: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια ότι ο πρώην εκλεκτός του κ. Κωνσταντινόπουλου στις εκλογές του 2019 κ. Γιάννης Μπουντρούκας διορίσθηκε για τέσσερα χρόνια έμμισθος σύμβουλος της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής!».

«Εξαργυρώνει γραμμάτια ο Πτωχός»
«Είναι πλέον ξεκάθαρο», αναφέρει, «ότι ο κ. Πτωχός άρχισε να... εξαργυρώνει τα πολιτικά γραμμάτια, που οφείλει σε συγκεκριμένους δήθεν κεντροαριστερούς παράγοντες», αφού «όπως προέκυψε με σαφήνεια από τα αριθμητικά αποτελέσματα των εκλογών, χωρίς τις συγκεκριμένες πολιτικές συναλλαγές δεν θα μπορούσε να εκλεγεί περιφερειάρχης ο εκλεκτός του κ. Παπασταύρου, του κ. Σαμαρά και του κ. Μητσοτάκη». Αξίζει λοιπόν «να απαντήσει κάποιος στους Πελοποννήσιους πολίτες στο εξής απλό ερώτημα: “Γιατί άραγε όλοι οι σύμβουλοι του κ. Πτωχού επέλεξαν να ψηφίσουν ως αντιπρόεδρο τον κ. Κουτσούλη και όχι τους εκπροσώπους της μείζονος και της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας; Δηλαδή τον κ. Γιαννακούρα ή τον κ. Μάκαρη;”».

«Απαράδεκτο πολιτικό λάθος Κουτσούλη»
Συνεχίζοντας, ο Πετ. Τατούλης υποστηρίζει ότι «επειδή η αποκάλυψη αυτή, της πολιτικής συναλλαγής, καταγγέλθηκε έντονα δημόσια από τον κ. Μάκαρη και τον κ. Γιαννακούρα, ο κ. Κουτσούλης πάνω στον πανικό του οδηγήθηκε σε ένα απαράδεκτο πολιτικό λάθος. Θεώρησε, ότι ο επικεφαλής και τα μέλη της παράταξης της “Νέας Πελοποννήσου” θα φοβηθούν από τον εκφοβισμό και τις λεκτικές απειλές που δέχθηκε το μέλος της παράταξης μας, κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας, από συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο μάλιστα χρησιμοποίησε και την επαγγελματική του ιδιότητα».

Στελέχη της παράταξης Τατούλη, τονίζουν με νόημα: «Δεν γνωρίζουμε εάν αυτές οι “πάρα φύσιν” ιδεολογικές-πολιτικές συμμαχίες των αυτοδιοικητικών εκλογών επεκταθούν και στις επερχόμενες ευρωεκλογές στην Πελοπόννησο. Αυτό που γνωρίζουμε όμως και θέλουμε με έμφαση να επισημάνουμε στον κ. Κουτσούλη, είναι ότι ο Πέτρος Τατούλης και τα στελέχη της παράταξης του, όπως έχει αποδειχθεί επανειλημμένα άλλωστε, ούτε εκφοβίζονται, ούτε εκβιάζονται και φυσικά δεν ανέχονται απειλές». Τέλος προτείνουν στον κ. Κουτσούλη «να θέσει στο συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο όπως δήλωσε στον κ. Γιαννακούρα υπηρετεί την Δικαιοσύνη, το παρακάτω ερώτημα: Η φράση του κ. Κουτσούλη “η διοίκηση του Τατούλη ήταν διεφθαρμένη”, η οποία ειπώθηκε δημόσια και παρουσία τού κ. Ανδρουλάκη, είναι ή όχι αξιόποινη πράξη;».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti