Μεταπτυχιακό στην «Οργάνωση-Διοίκηση Επιχειρήσεων στον Αγρό-Διατροφικό Τομέα»

Στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Τρίτη, 11 Ιούνιος 2024 08:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μεταπτυχιακό στην «Οργάνωση-Διοίκηση Επιχειρήσεων στον Αγρό-Διατροφικό Τομέα»

Τα Τμήματα Γεωπονίας και Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοινώνουν την έναρξη των αιτήσεων ενόψει του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025, για συνολικά 60 θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) με τίτλο «Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στον Αγρό-Διατροφικό Τομέα – MBA in Agri-food Sector».

Ο σκοπός του προγράμματος είναι να δημιουργήσει εξειδικευμένα στελέχη του χώρου της Διοίκησης Επιχειρήσεων του αγρό-διατροφικού τομέα, έτσι ώστε οι απόφοιτοι να είναι σε θέση να πάρουν τις αποφάσεις που απαιτούνται σε ένα πολύπλοκο και ανταγωνιστικό περιβάλλον είτε ως στελέχη επιχειρήσεων είτε ως επιχειρηματίες. Ο σημαντικός ρόλος του αγροτικού τομέα της χώρας μας, οι συνεχείς στοχευόμενες επενδύσεις, οι υγειονομικές (Covid 19) και οικονομικές κρίσεις που απέδειξαν την ανθεκτικότητα του αγρό-διατροφικού τομέα, καθώς και τη σημαντικότητά του στην ελληνική οικονομία, η συνεχής αύξηση της αξίας του παραγόμενου αγροτικού προϊόντος κ.α. δημιουργούν την ανάγκη για εμβάθυνση και εξειδίκευση της γνώσης στον τομέα της οργάνωσης και διοίκησης.

Η χρονική διάρκεια για την απονομή του διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών ορίζεται σε 3 εξάμηνα. Στο τρίτο εξάμηνο θα πραγματοποιηθεί η εκπόνηση της διπλωματικής διατριβής.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και διδάσκονται Παρασκευή και Σάββατο.

Τα συνολικά δίδακτρα ανέρχονται σε 3.300€, εκ των οποίων η καταβολή γίνεται σε τρεις δόσεις. Θα εφαρμοστούν οι εξαιρέσεις διδάκτρων και ποσοστώσεων που προβλέπεται για τα μεταπτυχιακά προγράμματα.

Οι ενδιαφερόμενοι /ες μπορούν να στείλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως 31 Ιουλίου 2024.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης που αποτελείται από μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Γεωπονίας και του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, βαθμολογεί τον/την κάθε υποψήφιο/α με βάση τα κριτήρια που απαιτούνται και τον/την καλεί για συνέντευξη, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, ώστε να σχηματίσει πληρέστερη και ολοκληρωμένη άποψη.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία στο τηλέφωνο 2710230139, καθημερινά (ώρες 10:00 πμ έως 1:00 μμ), όπως και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti