Χωρίς ρεύμα μένουν 8 οικισμοί της Μάνης

Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου

Δευτέρα, 19 Οκτώβριος 2026 13:59 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χωρίς ρεύμα μένουν 8 οικισμοί της Μάνης

Σε προγραμματισμένες εργασίες τεχνικής συντήρησης και αναβάθμισης του δικτύου στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μάνης προβαίνει, την Τρίτη 20 Οκτωβρίου, ο ΔΕΔΔΗΕ, με συνέπεια διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 9 το πρωί έως και τις 12:30΄ το μεσημέρι, οι περιοχές: Πύργος Διρού, Σπήλαια Διρού, Χαριά, Καλού, Γκλέζου, Τριανταφυλλιά, Χαρούδα και Νικάνδρι.

Τα αρμόδια συνεργεία θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη διεκπεραίωση των απαιτούμενων παρεμβάσεων, εντούτοις ο Διαχειριστής απευθύνει σύσταση προς τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες ότι η επανατροφοδότηση του δικτύου ενδέχεται να πραγματοποιηθεί ανά πάσα στιγμή -ακόμη και προ της παρόδου του καθορισμένου χρονικού ορίου- χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ως εκ τούτου, οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα πρέπει να λογίζονται ότι βρίσκονται διαρκώς υπό τάση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
Του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα