Παραδοσιακή Τσικνοπέμπτη σε Σπάρτη και Κροκεές

Τρίτη, 10 Φεβρουάριος 2015 21:19 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παραδοσιακή Τσικνοπέμπτη σε Σπάρτη και Κροκεές

Γλέντι στις πλατείες της Σπάρτης
Για μια ιδιαίτερη Τσικνοπέμπτη στις πλατείες και τα πάρκα της Σπάρτης, που θα συνοδευτεί από άφθονο φαγοπότι και, φυσικά, ατελείωτο γλέντι, καλεί τους πολίτες ο Δήμος Σπάρτης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων, την Πέμπτη 12/2, θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό τσίκνισμα με φαγητό και γλέντι στο πάρκο του ΟΤΕ και στην πλατεία Δούκα από τις 12.00 το μεσημέρι έως νωρίς το απόγευμα! Παράλληλα θα υπάρχει μουσική με αποκριάτικους ρυθμούς στην πλατεία του Νέου Κόσμου και στο πάρκο της Ευαγγελίστριας.


Κάψιμο Καρνάβαλου και εκλεκτά εδέσματα στις Κροκεές
Ένα ξέφρενο γλέντι θα στηθεί την Τσικνοπέμπτη 12/2, στις Κροκεές από το Σύλλογο Φίλων Καρναβάλου, το Τοπικό Συμβούλιο και τους συλλόγους της περιοχής.

Στην κεντρική πλατεία του χωριού θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό κάψιμο τον Καρνάβαλου, ενώ η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά με τραγούδια από τη Φιλαρμονική και τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών. Παράλληλα, θα υπάρχουν μασκαράτες, χάπενιγκ και βεγγαλικά και, φυσικά, προσφορά εδεσμάτων με τη συνοδεία άφθονου κρασιού!

«Ανοίγουμε το δεκαήμερο των Καρναβαλικών εκδηλώσεων και σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε μαζί την ΑΠΟΚΡΙΑ 2015» αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti