Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

Παρασκευή, 06 Νοέμβριος 2015 15:55 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

Ο Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών
του Μπρεκ Άιζνερ
με τους Βιν Ντίζελ, Ελάιτζα Γουντ, Μάικλ Κέιν, Ρόουζ Λέζλι, Ρένα Όουεν, Τζούλι Ενγκελμπρεχτ
Ο σύγχρονος κόσμος έχει πολλά μυστικά, αλλά το πιο εντυπωσιακό όλων είναι το ότι μάγισσες ζουν ανάμεσά μας, μοχθηρά υπερφυσικά πλάσματα που θέλουν να εξαπολύσουν τον Μαύρο Θάνατο στον κόσμο. Στρατιές κυνηγών μαγισσών πολεμούν τον αφύσικο αυτό εχθρό εδώ και αιώνες σε όλες τις γωνιές του κόσμου, ανάμεσα στους οποίους ο Κόλντερ, ένας γενναίος πολεμιστής που κατάφερε να εξοντώσει την παντοδύναμη Βασίλισσα των Μαγισσών και να αφανίσει τους ακολούθους της. Τη στιγμή πριν το θάνατό της, η Βασίλισσα καταριέται τον Κόλντερ με αθανασία, χωρίζοντάς τον για πάντα από την πολυαγαπημένη γυναίκα και την κόρη του στη μετά θάνατον ζωή. Σήμερα, ο Κόλντερ είναι ο μόνος του είδους του που απομένει και έχει περάσει αιώνες κυνηγώντας μεμονωμένες μάγισσες. Όμως, αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Βασίλισσα έχει αναστηθεί και ζητά εκδίκηση, κάτι που θα οδηγήσει σε μια επική μάχη, η οποία θα καθορίσει την επιβίωση του ανθρώπινου είδους.
Είδος ταινίας: περιπέτεια φαντασίας
Διάρκεια: 106 λεπτά

Από Πέμπτη 05/11 έως Τετάρτη 11/11 θα προβάλλεται στο Cinema Center (Κλεομβρότου 16). Ώρα προβολής: 21.45

 

ΣΙΝΕΜΑ Ο ΑΣΤΑΚΟΣΟ Αστακός
(The Lobster)
του Γιώργου Λάνθιμου
με τους Colin Farrell, Rachel Weisz, Jessica Barden, Olivia Colman, Ashley Jensen, Ariane Labed, Aγγελική Παπούλια, John C. Reilly, Léa Seydoux, Michael Smiley, Ben Whishaw
Μια μη συμβατική ερωτική ιστορία που λαμβάνει χώρα σε ένα κοντινό μέλλον όπου οι άνθρωποι που μένουν μόνοι, είτε επειδή χωρίζουν είτε επειδή πεθαίνει ο σύντροφός τους, συλλαμβάνονται και μεταφέρονται στο Ξενοδοχείο. Εκεί είναι υποχρεωμένοι - σε διάστημα 45 ημερών- να βρουν κάποιον με τον οποίο ταιριάζουν και να γίνουν ζευγάρι. Αν δεν τα καταφέρουν μετατρέπονται σε κάποιο ζώο της επιλογής τους. Ένας άντρας, μεταφέρεται στο Ξενοδοχείο, και απελπισμένος κάποια στιγμή δραπετεύει στο Δάσος όπου ζουν οι Μοναχικοί. Εκεί ερωτεύεται μια γυναίκα, πράγμα το οποίο είναι ενάντια στους κανόνες των Μοναχικών.
Είδος ταινίας: κομεντί
Διάρκεια: 118 λεπτά

Από Πέμπτη 05/11 έως Τετάρτη 11/11 θα προβάλλεται στο Cinema Center. Ώρα προβολής: 19.30

 

 

ΣΙΝΕΜΑ Ο ΣΝΟΥΠΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΡΛΙ ΜΠΡΑΟΥΝ ΠΙΝΑΤΣΟ Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν-Πίνατς
(μεταγλωττισμένη)
του Στιβ Μαρτίνο
Οι «Πίνατς» βάζουν πλώρη για τη μεγάλη οθόνη με μια ολοκαίνουρια, τρισδιάστατη ιστορία που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους! Ο Σνούπι, το πιο αξιαγάπητο μπιγκλ όλου του κόσμου – και άριστος πιλότος – ξεκινά μία απίθανη αποστολή, καθώς σκίζει του αιθέρες με σκοπό να αντιμετωπίσει τον αιώνιο αντίπαλο του, τον Κόκκινο Βαρώνο, ενώ ο κολλητός του, ο Τσάρλι Μπράουν, ξεκινά την δική του επική αναζήτηση. Από τη φαντασία του Τσαρλς Μ. Σουλτζ και τους δημιουργούς της σειράς ταινιών «Η Εποχή των Παγετώνων», «Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν Πίνατς: Η ταινία» θα μας αποδείξει ότι κάθε αουτσάιντερ στο τέλος τα καταφέρνει!
Είδος ταινίας: κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 94 λεπτά

Από Πέμπτη 05/11 έως Τετάρτη 11/11 θα προβάλλεται στο Cinema Center. Ώρα προβολής: 17.00

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti