Τα «Λυκοτσαρδά» παρουσιάζει η “Activate Now”!

Στο παλαιό Μεταξουργείο Σπάρτης

Παρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2016 16:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα «Λυκοτσαρδά» παρουσιάζει η “Activate Now”!

Η ομάδα Activate Now/Ενεργοποίηση Τώρα υποδέχεται τα «Λυκοτσαρδά» για μια ακόμα παράσταση, την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου και ώρα 8:30 μμ!  

Τα «Λυκοτσαρδά», επιστρέφουν στο Παλιό Μεταξουργείο,  για να σας αφηγηθούν Ιστορίες…. Ιστορίες με κακό τέλος και μετά μουσικής. Τόσο οι ιστορίες όσο και τα τραγούδια που θα ακουστούν είναι δημιουργίες της ομάδας.

Αντί εισιτηρίου, όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Σπάρτης.

-----

Οι Ιστορίες με κακό τέλος/ Παραμύθια για deathάδες είναι 5 ιστορίες με κοινό μεταξύ τους το κακό τέλος. Κάποιες έχουν σκοτεινή και τρομακτική ατμόσφαιρα και κάποιες θυμίζουν την πραγματικότητα. Κάποιες έχουν μάγισσες και κάποιες καθημερινούς ανθρώπους. Οι περισσότερες ιστορίες είναι εμπνευσμένες από τραγούδια που προϋπήρχαν.

-----

Τα Λυκοτσαρδά - Ποιητές εκ του προχείρου είναι μια ανοιχτή καλλιτεχνική κολεκτίβα με έδρα το Ξηροκάμπι Λακωνίας. Παρουσιάζουν δικές τους πρωτότυπες δημιουργίες και είναι ανοιχτά σε νέα μέλη, που έχουν ιδέες και προτάσεις, ώστε να συμμετέχουν στην ελεύθερη έκφραση και τον καλλιτεχνικό πειραματισμό και να συμβάλλουν σ΄ένα διάλογο μεταξύ τους και με την κοινωνία, μέσω της τέχνης. Αυτό το διάστημα αναζητούν την τέχνη της αφήγησης και παρουσιάζουν «Ιστορίες με κακό τέλος/ Παραμύθια για deathάδες».

Κυριακή 11/12 – 20:30
ΠΑΛΙΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ (Κων. Παλαιολόγου 29-31, Σπάρτη)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti