«Κυριακάτικο Πρωινό» στο Μουσικό Σχολείο Σπάρτης!

Συναυλία ατομικών μαθημάτων

Παρασκευή, 05 Μάιος 2017 13:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Κυριακάτικο Πρωινό» στο Μουσικό Σχολείο Σπάρτης!

Συναυλία ατομικών μαθημάτων με θέμα «Κυριακάτικο Πρωινό» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7/5 και ώρα 11.30΄ το πρωί, στο Μουσικό Σχολείο Σπάρτης.

Το Μουσικό Σχολείο στεγάζεται σε ιδιόκτητο υπερσύγχρονο βιοκλιματικό κτήριο, στου Κλαδά (πλησίον ΤΕΙ), ένα κόσμημα για όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου, με απαράμιλλη θέα, που κάνει την κάθε ημέρα γιορτή μάθησης και δημιουργίας!

Η φοίτηση στο Μουσικό Σχολείο ενός παιδιού που αγαπά τη μουσική (να μην ξεχνάμε ποτέ αυτή τη θεμελιακή προϋπόθεση), δεν παρέχει μόνο ένα σημαντικό οικονομικό όφελος στην οικογένειά του, αλλά, κυρίως, είναι ένα πολύτιμο εφόδιο για τη συναισθηματική του θωράκιση κατά του άγχους και της μοναξιάς, στην κρίσιμη περίοδο της εφηβείας.  Γι’ αυτό και είναι εξαιρετικά μειωμένη έως μηδαμινή η παραβατικότητα στα σχολεία αυτά.

Έχει παρατηρηθεί ότι τα παιδιά που συμμετέχουν σε ορχήστρες ή χορωδίες μαθαίνουν να πειθαρχούν και να συνεργάζονται καλύτερα με τους διπλανούς τους, έχουν μεγαλύτερη δυνατότητα επικοινωνίας.

Ο μαθητές των μουσικών σχολείων είναι παιδιά με μεγάλη δημιουργικότητα  και ανεπτυγμένες πολλαπλές δεξιότητες, καθότι η ενασχόληση με τη μουσική επηρεάζει θετικά ποικίλες νοητικές λειτουργίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα