Ψηφίζουμε ΧΟΕΣ για το 39ο River Party...

Τρίτη, 18 Ιούλιος 2017 17:23 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ψηφίζουμε ΧΟΕΣ για το 39ο River Party...

O διαγωνισμός νέων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων του 39ου River Party στο Νεστόριο Καστοριάς έχει ξεκινήσει! Μέχρι αύριο, Τετάρτη 19/7 στις 18:00 μπορείτε να ψηφίσετε τον καλλιτέχνη ή το συγκρότημα που προτιμάτε να δείτε στο Into The Jungle Stage του 39ου River Party!

Το σχήμα από τη Σπάρτη «Χοές» συμμετέχει στο διαγωνισμό για πρώτη φορά και ζητά τη στήριξή μας με την ψήφο μας, ώστε να βρεθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους μουσικούς θεσμούς της χώρας.

 

Στηρίξτε τους και εσείς με ένα κλικ στη σελίδα River Party Official στο facebook και εδώ.

Το μουσικό συγκρότημα Χοές/Xoes αποτελείται από επτά ταλαντούχους μουσικούς που ερμηνεύουν τραγούδια από την "έντεχνή" σκηνή αλλά και δικές τους συνθέσεις. Τον Απρίλιο του 2017 κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο Ψεύτικα Κουτιά. Με εμπειρία πολλών χρόνων και πολλών μουσικών ρευμάτων, προσπάθησαν να αποτυπώσουν όλους τους ήχους και τις μουσικές επιρροές που έχει ο καθένας. Από το "έντεχνο" περνάνε στο ροκ, έπειτα στο παραδοσιακό και καταλήγουν στο ατμοσφαιρικό "κάτι", όπως λένε οι ίδιοι. Με ελληνικό στίχο πάντα και σχολιάζοντας άμεσα ή έμμεσα την καθημερινότητα, καθώς προτείνουν κιόλας, "Φύγε από τα Ψεύτικα κουτιά, το χρήμα τους σε πνίγει."

Οι ΧΟΕΣ συμμετέχουν στο διαγωνισμό νέων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων με το κομμάτι "Η Ανάσα Ενός Τρελού" και περιμένουν την ψήφο σας για να βρεθούν στο Into The Jungle stage του 39ου River Party

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα