Εργαστήρι αφρικανικών κρουστών στο παλαιό μεταξουργείο Σπάρτης

Πέμπτη, 11 Ιανουάριος 2018 16:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εργαστήρι αφρικανικών κρουστών στο παλαιό μεταξουργείο Σπάρτης

Τα αφρικάνικά κρουστά είναι από τα πιο αρχαία μουσικά όργανα και οι μουσικές τους από τις πιο αρχέγονες.  Καθώς οι ενστικτώδεις κινήσεις των χτύπων γίνονται ρυθμός που μας συνεπαίρνει ταξιδεύουμε στο χρόνο αλλά και στις πιο βαθιές πτυχές της ύπαρξής μας.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο παλαιό μεταξουργείο Σπάρτης, η ομάδα Activate Now//Ενεργοποίηση Τώρα με τον Γιώργο Φασόλη διοργανώνουν εργαστήρι αφρικανικών κρουστών για μικρούς και μεγάλους. Για την τέχνη, τη μουσική και την έκφραση στην καθημερινή μας ζωή.

Ώρες εργαστηρίου
16:00-17:00 /Παιδιά 8-13 ετών
17:00-21:00/ Έφηβοι & ενήλικες

Συμμετοχή στα έξοδα του εργαστηρίου
-7 ευρώ ,για παιδιά 8-13 ετών
-20 ευρώ,για έφηβους & ενήλικες με δικά τους κρουστά
-30 ευρώ, για έφηβους & ενήλικες /περιλαμβάνεται η διάθεση κρουστών

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη, έως Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://form.jotformeu.com/80076538384362

Υπεύθυνος εργαστηρίου είναι ο Γιώργος Φασόλης, δάσκαλος Κρουστών & Μουσικοκινητικής Αγωγής.
(http://www.kabeiria.eu/kabeira.html και https://www.facebook.com/kabeiria.percussion/)

Ο Γιώργος Φασόλης είναι καθηγητής Ανώτερων Θεωρητικών μουσικής και παραδοσιακών-μοντέρνων κρουστών και μουσικός. Παίζει κρουστά σε διάφορα ethnic group και παραδίδει μαθήματα ελληνικών και αφρικανικών παραδοσιακών κρουστών (τουμπελέκι, μπεντίρ, νταούλι, τζέμπε). Είναι απόφοιτος του διετούς επαγγελματικού κύκλου σπουδών Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti