Μύηση στους ρυθμούς της Κάτω Ιταλίας με Encardia στο Ξηροκάμπι

Πέμπτη, 25 Ιούλιος 2019 23:31 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μύηση στους ρυθμούς της Κάτω Ιταλίας με Encardia στο Ξηροκάμπι

Ένα πρωτότυπο μουσικοχορευτικό διήμερο διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροκαμπίου σε συνεργασία με το ΚΑΠΗ του χωριού.

Καλεσμένοι τους αυτή τη φορά το συγκρότημα Encardia, οι οποίοι εμπνέονται, δημιουργούν και παρουσιάζουν μουσικές και τραγούδια μέσα από την πλούσια μουσική παράδοση της Κάτω Ιταλίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου. Έχουν συνεργαστεί με πολλούς σημαντικούς εκπροσώπους της Ελληνικής αλλά και της Κάτω Ιταλικής μουσικής σκηνής, ενώ ιδιαίτερα έχει σχολιαστεί η μοναδική σχέση που έχουν με το κοινό τους όταν βρίσκονται στη σκηνή.

Την Κυριακή 28 Ιουλίου στην αίθουσα πρώην ΚΕΠ στο Ξηροκάμπι θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι παραδοσιακών χορών της Νότιας Ιταλίας, από τις 12 ως τις 2 το μεσημέρι. Στις 9 το βράδυ της ίδιας μέρας, στο αμφιθέατρο του Ξηροκαμπίου, θα δοθεί η μοναδική συναυλία των Encardia που είναι βέβαιο πως θα αφήσει στους παρευρισκόμενους μοναδικές μουσικές αναμνήσεις. Το εισιτήριο της συναυλίας ανέρχεται στα 5 ευρώ.

Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, από τις 10 ως τις 12 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο εργαστήρι, το οποίο αυτή τη φορά έχει ως στόχο του την εντρύφηση στο τραγούδι της Κάτω Ιταλίας.

Το κόστος συμμετοχής στα δυο εργαστήρια ανέρχεται στα 25 ευρώ, ενώ όποιος επιθυμεί έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μόνο ένα εκ των δύο με τιμή συμμετοχής τα 15 ευρώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περεταίρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6938030566 και στη σελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροκαμπίου στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti