26ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων

Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2020 16:06 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
26ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Ξεκίνησε την Πέμπτη 30 Ιουλίου η προπώληση των εισιτηρίων για τις παραστάσεις του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας που θα διεξαχθεί το δεκαήμερο 21-30 Αυγούστου στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Με 21 ελληνικές και ξένες παραγωγές, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ημερών δίνει και φέτος το παρόν στην πιο δύσκολη ιστορικά συγκυρία των 26 ετών λειτουργίας του.

Το φετινό φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου, ο οποίος από τη θέση του Υπουργού Πολιτισμού, έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τη δημιουργία και την εδραίωσή του.  Οι 21 συνολικά παραγωγές θα παρουσιαστούν στο Αμφιθέταρο Κάστρου Καλαμάτας, στον Εναλλακτικό Χώρο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας και στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Πρωταρχικός στόχος των διοργανωτών είναι η διεξαγωγή ενός φεστιβάλ ασφαλούς, με όλα τα μέτρα προστασίας για το κοινό, τους εργαζόμενους και τους καλλιτέχνες. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας περιλαμβάνει:
– 9 παραγωγές, εκ των οποίων 4 θα παρουσιαστούν στο Αμφιθέατρο του Κάστρου της Καλαμάτας και 5 στον Εναλλακτικό Χώρο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.
– 12 παραγωγές στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας, με ελεύθερη είσοδο, μία υπαίθρια παράσταση στην Costa Navarino και μία στην Προκυμαία.
– Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τρία επαγγελματικά σεμινάρια, ένα masterclass και μία διάλεξη.

Η διάθεση εισιτηρίων φέτος θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω της viva.gr και του δικτύου φυσικών σημείων πώλησης της VIVA.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland