
Πιστός στο ετήσιο ραντεβού του, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τρύπης «Ο Πλήθωνας» διοργανώνει και φέτος το καθιερωμένο πανηγύρι του, το Σάββατο (15/7) και ώρα 9:00 μμ στον προαύλιο χώρο του σχολείου Τρύπης.
Ορχήστρες (λαϊκή και παραδοσιακή) αποτελούμενες από τους Παναγιώτη Αγγελάκο, Αναστάσιο Πυλιώτη, Τατιάνα Μαρκοπούλου, Μαρία Αλεξοπούλου, Σπύρο Πετρέα, Πέτρο Κατσούλη και Βασίλη Μιχαλόπουλο, υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά στη δροσερή πλαγιά του Ταϋγέτου.
Στον χώρο θα πωλούνται μπουζοπούλα, σουβλάκια και παγωμένες μπύρες.
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 και πλέον ετών