Βασιλόπιτα έκοψε το ΚΑΠΗ Μονεμβασίας

Αλειφέρη: «Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων γίνεται πραγματικότητα»

Τρίτη, 05 Μάρτιος 2024 15:32 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βασιλόπιτα έκοψε το ΚΑΠΗ Μονεμβασίας

Σε ένα ζεστό κλίμα και με την παρουσία μελών και κατοίκων το ΚΑΠΗ Μονεμβασίας έκοψε την πίτα του, την οποία ευλόγησε ο εφημέριος της ενορίας πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Κρυπωτός.

Ο π. Κωνσταντίνος ευχήθηκε «ο χώρος να χρησιμοποιείται σωστά και για πολλά χρόνια αποτελώντας πόλο έλξης για συγκέντρωση, επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων κατοίκων κάθε ηλικίας».

Από την πλευρά της, η αντιδήμαρχος Παναγιώτα Αλειφέρη επεσήμανε ότι «ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της πόλης γίνεται πραγματικότητα και ένας όσο γίνεται προσεγμένος και διακοσμημένος χώρος αποδίδεται σε χρήση».

Στη συνέχεια, η κ. Αλειφέρη εξέφρασε την ικανοποίησή της για τον αριθμό των εγγεγραμμένων μελών στο ΚΑΠΗ και προσδιόρισε τον τρόπο λειτουργίας του, ευχόμενη «να αποτελέσει σημείο αναφοράς για πολλές και ποικίλες δραστηριότητες που θα έχουν ως κέντρο την Τρίτη Ηλικία».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παναγιώτης Γράφος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Βλάχος, Βασίλειος Κουλουβάκος και Βασιλική Σκάγκου.

πηγή: www.monemvasianews.gr

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti