Ένα αυθεντικό παραδοσιακό γλέντι, για τον εορτασμό της Αγίας Μαρίνας, διοργανώνει ο Προοδευτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μεταμόρφωσης, το βράδυ της Τετάρτης (16/7) στην πλατεία της Μεταμόρφωσης Δ. Μονεμβασίας. Η εκδήλωση ξεκινάει στις 11 μμ και υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη χορό, τραγούδι και μοναδικό κέφι, συνοδεία εκλεκτών μεζέδων και ποτών.
Εγγύηση για την απογείωση της ψυχαγωγίας είναι η ορχήστρα αποτελούμενη από τους μοναδικούς Δημήτρη Λάλεζα, Μάντυ Κόσκου και Γιάννη Δρίτσα, στο τραγούδι, τον Βασίλη Αποστολάκο στο μπουζούκι, τον Βαγγέλη Παντιώρα στο κλαρίνο και τον Νίκο Σταθάκη στο βιολί.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση για μια μεγάλη γιορτή, την παραμονή της Αγίας Μαρίνας, στην καρδιά της Μεταμόρφωσης.




