Αυτοπροσωπογραφία: Art as Therapy Workshop

Με την υποστήριξη της «Vamvakou Revival»

Τετάρτη, 07 Απρίλιος 2021 09:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αυτοπροσωπογραφία: Art as Therapy Workshop

Η κοινωνική αποστασιοποίηση λόγω πανδημίας δημιούργησε νέα δεδομένα και γέννησε την ανάγκη να προσδιοριστούμε εκ νέου και να αποφορτιστούμε συναισθηματικά. Η τέχνη της ζωγραφικής αποτελεί πάντα ένα εργαλείο για να προσεγγίσουμε κάτι βαθύτερο μέσα μας, με αμεσότητα και ειλικρίνεια, και να αναπτύξουμε έναν εσωτερικό διάλογο. 

Ένα μοναδικό session από την Βασιλεία Δερελή, εικαστικό και Fellow του Προγράμματος Υποστήριξης Καλλιτεχνών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 2019 της ARTWORKS, με στόχο να έρθουμε πιο κοντά, τη στιγμή που είμαστε πιο μακριά από ποτέ. Ζωγραφίστε ένα πορτραίτο με βάση το πως βλέπετε τον εαυτό σας αλλά και το πως σας βλέπουν οι γύρω σας.  Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Απριλίου στις 12:00 μμ.

Θα χρειαστείτε: Σετ από χρωματιστά μολύβια ή μαρκαδόρους, ένα μαύρο στυλό/μαρκαδοράκι. Οι συμμετέχοντες συστήνεται να έχουν πρόσβαση σε εκτυπωτή.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται προκράτηση θέσης μέσα από την ιστοσελίδα της «Vamvakou Revival» Οι εγγραφές έχουν ανοίξει.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia