Γ.Δημόπουλος – Μ. Ξενάκη: «Η Δύναμη του μπορώ»

Παρουσίαση του βιβλίου τους στον Καραβά

Πέμπτη, 10 Ιούνιος 2021 11:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γ.Δημόπουλος – Μ. Ξενάκη: «Η Δύναμη του μπορώ»

Στην πλατεία του Καραβά Σπάρτης, το Σάββατο 12 Ιουνίου στις 8:00 μμ, θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σπαρταθλητή και προπονητή Ιωάννη Δημόπουλου και της Μαρίας -Στέλλας Ξενάκη.
Στο βιβλίο παρουσιάζεται η βιογραφία του γνωστού Σπαρταθλητή την οποία κατέγραψε η Μαρία Ξενάκη, με τη βοήθεια φίλων και συγγενών του Γιάννη.   

Μια ιστορία ενός ανθρώπου που πέρασε πολλά, αλλά ποτέ δε σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή να το βάλει κάτω.. εκ του αντιθέτου έκανε πραγματικότητα αυτά που οι γιατροί του είπαν πως είναι αδύνατο να κάνει. Πως γίνεται αυτό; Η δύναμη της θέλησης που σε όλους μας παίρνει διαφορετικές μορφές, στα μάτια ενός εξάχρονου παιδιού που μαθαίνει πως πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα, τόσο σπάνιο που μόνο το 1% του πληθυσμού το έχει, η θέληση παίρνει διαστάσεις που κανείς δε μπορεί να φανταστεί.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

 


 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland