Θεατρική παράσταση «Οι ηλίθιοι» στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

Τετάρτη, 10 Ιούλιος 2024 13:32 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θεατρική παράσταση «Οι ηλίθιοι» στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο των «Σικυωνίων 2024» και σε συνεργασία με τον Δήμο Σικυωνίων, οργανώνει τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Οι ηλίθιοι», το προσεχές Σάββατο 13 Ιουλίου.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας και ώρα 9:00 μμ. Συγκεκριμένα, η κεντρική σκηνή «Σοφία Σπούλου» του Συλλόγου Πολιτισμού «Σαν Παραμύθι» θα παρουσιάσει το έργο του Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Νιλ Σάιμον «Οι ηλίθιοι», σε σκηνοθεσία Γιολάντας Λασκαρίδη. Πρόκειται για μια ρομαντική κωμωδία που διαδραματίζεται σε ένα μικρό χωριό στην Ουκρανία στα τέλη του 1800 και σατιρίζει τα ήθη της εποχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Μουσείο στο τηλέφωνο 2747022296 καθημερινά, εκτός Τρίτης, κατά τις ώρες 10:00-18:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σημειώνεται ότι η παράσταση εντάσσεται στα «Σικυώνια», τη θερινή γιορτή πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων, που οργανώνεται κάθε χρόνο από το 2010, με δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti