Πολάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ ενωθείτε

Τρίτη, 28 Φεβρουάριος 2023 16:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Διαβάζω το αδιανόητο υβρεολόγιο κατά της κυρίας Σοφίας Νικολάου (υποψήφια βουλευτής στην Εύβοια) και μένω κατάπληκτος. Δεν έχω λόγια να περιγράψω ότι βλέπω. Επικεφαλής αυτής της βρωμερής επίθεσης ο Πολάκης. Και από πίσω του όμοιοί του που υποκρίνονται ότι δήθεν διαφωνούν μαζί του, καθώς και ξεπουλημένοι της δημοσιογραφίας.

Ξεκίνησαν με το ψέμα ότι δήθεν έχει κάνει παράτυπα αναθέσεις ύψους 2 εκ. ευρώ. Βγήκαν και ζήτησαν να μην είναι υποψήφια, έβριζαν το κόμμα που την επέλεξε, την κατασυκοφάντησαν. Απεδείχθη ότι το πόρισμα που κομματικοί του ΣΔΟΕ είχαν στείλει στους λασπολόγους δημοσιογράφους και μετά το έκαναν σημαία λασπολόγοι της πολιτικής ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ. Ε, και; 

Ο Πολάκης ανάρτησε χυδαιολογία που έλεγε "μέχρι την τρίτη να έχεις παραιτηθεί διεφθαρμένη γιατί ερχόμαστε". Το ότι ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ότι δεν υπάρχει παρανομία τον σταμάτησε; Όχι συνέχισε.

Τώρα ανάρτησε νέα λάσπη (όλα αναπόδεικτα): Με τα  2 εκ. που έκλεψε αγόρασε ακίνητο στο νέο Ψυχικό αξίας 850.000 ευρώ". Και για να καταλάβετε ότι υπάρχουν πολλοί πολάκηδες κοντά του ο Ραγκούσης που το διαδέχθηκε δηλώνει ότι πρέπει να επέμβει εισαγγελέας... Έτσι χωρίς αποδείξεις και χωρίς ένα στοιχείο. 

Nα ξέρετε ότι ο πολλακισμός δεν έχει να κάνει μόνο με τον Πολάκη αλλά με πολλούς στον ΣΥΡΙΖΑ. Ότι χυδαίοι τον ακολουθούν και ότι σημαντικά και τα σοβαρά πρόσωπα στο κόμμα είναι αποκλεισμένοι και στο περιθώριο. 

Ο Πολάκης καταστρέφει τον πολιτικό μας χώρο και όσοι παριστάνετε τις μωρές παρθένες ή τον χειροκροτείτε κιόλας, είστε καταστροφικοί. Εκφράζετε όλοι σας την πολιτική αποκτήνωση και δεν πρέπει να είσαστε δημόσια πρόσωπα. Είστε επικίνδυνοι και άχρηστοι για το δημόσιο συμφέρον του τόπου.
Τώρα αν θα τον διαγράψουν εγώ δεν το θεωρώ καθόλου βέβαιο. Αλλά και αν το έπρατταν θα άφηνε πίσω του πολλούς όμοιους του.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση