Η "κυρία" τους βρίζει κιόλας: ανεπαρκείς και μελλοντικοί... προδότες

Τρίτη, 13 Ιούνιος 2023 08:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Θα επιμείνω σήμερα στην πρωτοφανή απρέπεια της "κυρίας" Κωνσταντοπούλου να αποβάλλει εκλεγείσες βουλευτίνες από τα ψηφοδέλτια της "Πλεύσης Ελευθερίας" και να βάλει φυτευτούς, είτε που απέτυχαν παίρνοντας λίγους σταυρούς είτε δεν συμμετείχαν καθόλου στα ψηφοδέλτια.

Θυμίζω ότι εξελέγησαν υποψήφιες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν ακόμη και 7.000 σταυρούς, δηλαδή είχαν μεγάλη αποδοχή. Όπως σας είχα γράψει, οι κυρίες αυτές ξόδεψαν χρήματα, έκαναν μεγάλο προεκλογικό αγώνα θυσιάζοντας χρόνο, ονειρεύτηκαν την επιτυχία και στο τέλος την κέρδισαν. Κανένας δεν τους την χάρισε.

Η "κυρία" Κωνσταντοπούλου όμως, περιφρόνησε ακόμη και την ηθική του εκλογικού νόμου και τις απέβαλε βάζοντας ακόμη και τον σύντροφό της. Τι μας λέει ο νόμος; Ότι εφόσον οι εκλογές γίνουν σύντομα δεν χρειάζεται σταυρός ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Εδώ δεν επιλέγουν οι πολίτες, αλλά η "κυρία".

Γιατί επανέρχομαι σήμερα στο θέμα; Γιατί η "κυρία" δεν φτάνει που τους έκλεψε τον κόπο, τα όνειρα και την προσωπική τους επιτυχία, τους καθυβρίζει κιόλας. Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις καρατομήσεις, είπε ευθέως στο OPEN ότι θέλει βουλευτές "που δεν θα τους εξαγοράσουν να αλλάξουν κόμμα, που θα έχουν τις γνώσεις για να ασκούν καθήκοντα βουλευτή, που δεν θα είναι ανεπαρκείς".

Όταν τους έβαζε στις λίστες η "κυρία" δεν υπολόγιζε τα παραπάνω; Νωρίτερα είχε πει ότι όπως και στο ποδόσφαιρο έτσι και εδώ "ο προπονητής βάζει κάποιους στον πάγκο". Σοβαρά; Έχουμε δει ποτέ προπονητή να βάζει στον πάγκο αυτούς που σκοράρουν; Γιατί η "κυρία" ξεχνά ότι αυτές που καρατομεί ήταν οι καλύτερες και πρέπει να παίξουν.

Το να βρίζεις κιόλας τα θύματα σου είναι άλλο επίπεδο δημόσιας ντροπής. Δείχνει την ανεπάρκεια της "κυρίας" που μάλλον θα μπει στην Βουλή, αλλά δεν πρόκειται να μακροημερεύσει, ούτε να κάνει την διαφορά. Όπως ήδη σας έχω γράψει, δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε από αυτήν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti