Μια ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση, αφιερωμένη στο στρες και στις επιπτώσεις του στον ανθρώπινο οργανισμό, διοργανώνει ο Σύλλογος Νέας Γενιάς Καστορείου «Οι Καστανιώτες».
Η διάλεξη, με θέμα «Η ενοχοποίηση του στρες και η επικίνδυνη αταραξία», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Αυγούστου, στις 7:30 μμ, στην αίθουσα «Μπακή» στο Καστόρι.
Ομιλητής θα είναι ο βιοχημικός Αντώνης Καράγιωργας, ο οποίος θα αναπτύξει ζητήματα που σχετίζονται με το στρες, τις επιδράσεις του στην υγεία και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί ισορροπία και καλύτερη ποιότητα ζωής, «με γνώση, επίγνωση και αταραξία».
Μέσα από την εκδήλωση, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να συζητήσουν και να προσεγγίσουν πιο ουσιαστικά ένα ζήτημα που επηρεάζει έντονα τη σύγχρονη καθημερινότητα. Οι διοργανωτές επισημαίνουν πως «η γνώση είναι δύναμη, η αταραξία είναι ελευθερία», καλώντας το κοινό να συμμετάσχει σε μια βραδιά ενημέρωσης και γόνιμου προβληματισμού.




