Οι μικρομεσαίοι εγκληματίες έχουν υποστήριξη!

Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2024 12:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι μικρομεσαίοι εγκληματίες έχουν υποστήριξη!

«Οι μικρομεσαίοι εγκληματίες θα μπαίνουν φυλακή για το τίποτε», υποστήριξε στη Βουλή η αντιπολίτευση στη συζήτηση για τον ποινικό κώδικα. Ποιοι είναι οι μικρομεσαίοι εγκληματίες;

Είναι αυτοί που ζουν από την παραβατικότητα, γιατί ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ποτέ. Αυτοί που σπάνε προθήκες για να πάρουν το ταμείο των λίγων ευρώ, οι πορτοφολάδες, αυτοί που σου κλέβουν το κινητό στο δρόμο, αυτοί που μπαίνουν στο σπίτι σου, που σου σπάνε το αμάξι για να πάρουν το κασετόφωνο κ.ο.κ.

Χιλιάδες «μικρομεσαίοι εγκληματίες» έχουν συλληφθεί 40, 50 ακόμη και 100 φορές και είναι πάντα έξω, ατιμώρητοι. Άρα συνεχίζουν, αφού δεν καλούνται ούτε να πληρώσουν τις ζημιές που προκαλούν.

Οι «μικρομεσαίοι εγκληματίες» είναι μάστιγα και βάζω μέσα και τους Ρομά που κατακλέβουν τον ΟΣΕ, Δήμους, επιχειρήσεις, για ανακυκλώσιμα και φυσικά είναι πάντα έξω και συνεχίζουν.

Θα είμαι σαφής. Είναι ντροπή για τα κόμματα της αντιπολίτευσης -που είναι άχρηστα πια για την κοινωνία- μη έχοντας άποψη για τίποτε, το μόνο που κάνουν είναι να ψάχνουν να βρουν ανύπαρκτες παραμέτρους για να υπονομεύσουν την ίδια την αλήθεια.

Τι προτείνουν αυτά τα κόμματα της ανεπάρκειας; Αυτός που πέρασε με 150 χλμ και με κόκκινο και σκότωσε άνθρωπο να παραμείνει πλημμέλημα; Είναι και αυτός μικρομεσαίος; Ντροπή πια στην υποκουλτούρα του κομματισμού και της φαιδρότητας. Ούτε μια πρόταση, μόνο αφορισμοί.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti