Με τα σύνορα του κράτους Ζωγράφου τι θα γίνει κ. Χρυσοχοΐδη;

Παρασκευή, 15 Μάρτιος 2024 09:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με τα σύνορα του κράτους Ζωγράφου τι θα γίνει κ. Χρυσοχοΐδη;

«Tα σύνορα στον Έβρο είναι ασφαλή και απροσπέλαστα», τόνισε από τους Ψαθάδες Διδυμοτείχου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στα πλαίσια επίσκεψής του στο νομό.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη πήγε στη μεθόριο και επιθεώρησε τον φράχτη μήκους 35 χιλιομέτρων, που εδώ και μερικούς μήνες ξεκίνησε να χτίζεται.

Ωστόσο, ο κ. Χρυσοχοίδης πρέπει να πάει και στα σύνορα Ζωγράφου. Εκεί, εισβολείς καίνε οχήματα αθώων πολιτών, καταστρέφουν, βανδαλίζουν. Και όλα αυτά γίνονται χωρίς καμία απολύτως σύλληψη.

Για να βοηθήσω τον κ. υπουργό, χθες στα σύνορα Ζωγράφου κάηκαν 8 οχήματα απλών γειτόνων και 5 οχήματα - λεωφορεία ενός ιδιωτικού σχολείου. Ήταν η χιλιοστή φορά που παραβιάστηκαν τα σύνορα μας χωρίς να γίνει ούτε μια σύλληψη, αν και έχει ψηφιστεί νόμος που θεωρεί κακούργημα την χρήση μολότοφ.

Να θυμίσω ότι και την π. εβδομάδα εκεί στα σύνορα με το κράτος Ζωγράφου έκαψαν άλλα 7 οχήματα ανυπεράσπιστων Ελλήνων, ενώ ακόμα πιο πίσω, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, έκαψαν λεωφορεία και μηχανήματα, καταστρέφοντας ανθρώπους του μεροκάματου. Θλιβερή παρατήρηση: Ούτε και σε αυτές τις περιπτώσεις υπήρξε μια σύλληψη.

Τώρα απευθυνόμενος και στη θλιβερή αντιπολίτευση, εκ μέρους δεκάδων ανθρώπων που τους έκαψαν τα αυτοκίνητα: Θα υποβάλλουν μια ερώτηση στη Βουλή στηλιτεύοντας την αδράνεια της κυβέρνησης στα σύνορα με την διπλανή μας χώρα την Ζωγράφου; Ή θα παραμείνουν μια αντιπολίτευση που δεν την χρειάζεται κανείς;

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti