Πανελλήνιοι αγώνες πήλινου στόχου ΣΚΗΤ στο Σκοπευτήριο Σελλασίας

Από τον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης

Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2024 14:24 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πανελλήνιοι αγώνες πήλινου στόχου ΣΚΗΤ στο Σκοπευτήριο Σελλασίας

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης προκήρυξε αγώνα Κυπέλλου ΣΚΟΕ ΣΚΗΤ (Νο 2-5) Α’, Β΄,  Γ’ Κατηγορίας, 125 δίσκων, χωρίς τελικό, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου στο Σκοπευτήριο Σελλασίας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 3 stands με λειτουργία μικροφώνων (phono-pulls) και νέων προγραμμάτων κανονισμών ISSF (chips), σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς τις  ISSF  και τις εγκυκλίους της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΣΚΟΕ) για το 2024.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία, ομάδες και αθλητές της δύναμης της ΣΚΟΕ. με  σκοπευτές που έχουν σε ισχύ ΔΑΙ/ΣΚΟΕ για το έτος 2024.

Αθλητές/τριες σωματείου που δεν είναι εγγεγραμμένο στο μητρώο ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) δεν μπορούν να λάβουν μέρος στους αγώνες.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στη ΣΚΟΕ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή στον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) έως την Πέμπτη 4 Απριλίου και ώρα 2:00 μμ. Στις δηλώσεις θα αναγράφεται ονοματεπώνυμο, ΔΑΙ, σωματείο, κατηγορία και όνομα προπονητή ή εκπαιδευτή του σωματείου.

Η προκήρυξη των αγώνων προβλέπει ακόμα:
-Το παράβολο συμμετοχής για όλες τις κατηγορίες ορίζεται σε 50€.
-Ώρα προσέλευσης αθλητών εκάστη ημέρα: 08:30΄.
-Ώρα έναρξης αγώνα: 09:00.
-Οι αθλητές θα φέρουν ωτοασπίδες & γυαλιά  κατά τη διεξαγωγή του αγώνα.
-Θα τηρηθεί σειρά βάσει ημερομηνίας δήλωσης συμμετοχής.
-Ενστάσεις υποβάλλονται γραπτώς στη γραμματεία του αγώνα με καταβολή παραβόλου 30,00 €.
-Θα βραβευθούν με κύπελλο ο πρώτος νικητής κάθε κατηγορίας και με μετάλλιο οι τρεις πρώτοι.
-Ενστάσεις κατά των αποφάσεων των κριτών γίνονται μόνο από τον αρχηγό της ομάδος του σωματείου και αφού καταθέσει παράβολο 30€ το οποίο επιστρέφεται εάν η ένσταση τύχει αποδοχής.
-Φυσίγγια με φροντίδα σκοπευτών, σωματείων ή διάθεση από τον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης.

Το Σκοπευτήριο Σελλασίας την Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη (2-3-4/4) θα λειτουργήσει από 09.00 έως 19.00 και την Παρασκευή 5/4 (επίσημη προπόνηση) από 09.00 έως 16.00.

Μετά το πέρας των αγώνων θα ακολουθήσουν απονομές στον χώρο του σκοπευτηρίου.

Σημειώνεται ότι τις ημέρες του αγώνα στο χώρο του σκοπευτηρίου θα λειτουργεί καντίνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti