Στο επιτελείο της Ακαδημίας του Αστέρα Βλαχιώτη ο Σπ. Πάντος

Δευτέρα, 08 Ιούνιος 2026 11:39 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο επιτελείο της Ακαδημίας του Αστέρα Βλαχιώτη ο Σπ. Πάντος

Σε πορεία περαιτέρω αναβάθμισης και θωράκισης των τμημάτων υποδομής του εισέρχεται ο Αστέρας Βλαχιώτη, επενδύοντας σταθερά στο μέλλον του λακωνικού ποδοσφαίρου. Η διοίκηση του συλλόγου, με γνώμονα την άρτια αθλητική και παιδαγωγική συγκρότηση των νεαρών ποδοσφαιριστών, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον τεχνικό Σπύρο Πάντο, ο οποίος αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας για την αγωνιστική περίοδο 2026-27. Η έλευση του προπονητή αναμένεται να προσδώσει νέα δυναμική στα τμήματα υποδομής, ενισχύοντας την προσπάθεια για την ανάδειξη των νέων ταλέντων της περιοχής μέσα από μια δομημένη και επαγγελματική παραγωγική διαδικασία.

Η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα Βλαχιώτη:

«Η οικογένεια του Αστέρα Βλαχιώτη ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Σπύρο Πάντο, ο οποίος εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας μας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2026-2027.

Η προσθήκη του αποτελεί μια σημαντική ενίσχυση για τον σύλλογό μας, καθώς φέρνει μαζί του γνώσεις, εμπειρία και αγάπη για το ποδόσφαιρο, με ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των νεαρών αθλητών. Είμαστε βέβαιοι ότι με το ήθος, την εργατικότητα και την αφοσίωσή του θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αγωνιστική και προσωπική εξέλιξη των παιδιών της Ακαδημίας μας.

Του ευχόμαστε υγεία, καλή αρχή και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Καλώς ήρθες, Σπύρο, στην οικογένεια του Αστέρα Βλαχιώτη!»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα