Κραυγή αγωνίας

Πέμπτη, 15 Ιανουάριος 2015 02:48 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κραυγή αγωνίας

Ολοκληρωτική καταστροφή έπαθαν τα ελαιόδενδρα της βορειοδυτικής Λακωνίας από την επίθεση του πρόσφατου χιονιά. Αποτέλεσμα πως η παραγωγή ολόκληρης δεκαετίας τελείωσε. Εκτός από την απώλεια καρπού, τα δένδρα θα χρειαστούν να καρατομηθούν ή να αντικατασταθούν.

Αυτό το τεράστιο κόστος αποκατάστασης μαζί με την απώλεια εισοδήματος είναι πολύ μεγάλο και οι βορειοδημότες αγωνιούν για την τύχη της περιουσίας τους και την τύχη των λίγων νέων ανθρώπων που έμειναν στην καλλιέργεια της γης.

Ο Δήμος Σπάρτης και ο ίδιος ο δήμαρχος προσέτρεξαν κοντά στους πληγέντες, δίδοντας εντολή στις υπηρεσίες να καταγραφούν οι ζημιές.

Ας ελπίσουμε πως το κράτος θα μεριμνήσει και θα βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση τους βορειοδημότες.

Θέμης Πατσιλίβας
δημοτικός σύμβουλος

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

Koutsoviti

Η δική σας είδηση