«Να παρακινούμε και όχι να αποτρέπουμε δωρητές»

Τρίτη, 17 Μάρτιος 2015 21:19 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Να παρακινούμε και όχι να αποτρέπουμε δωρητές»

Υποβάλω ερωτήματα και απευθύνομαι στον κ. Δήμαρχο Σπάρτης. Επίσης, ζητώ απαντήσεις με την αναφορά μου, στον υπουργό Εσωτερικών. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Δεν αμφισβητώ το έργο του κ. Σκρουμπέλου, τον οποίο εκτιμώ και αγαπώ. Απλά ανέφερα ότι έτυχε να είναι πρόεδρος Τ.Σ. Γεωργιτσίου, τη στιγμή της παράδοσης των βιβλίων μου, στη τοπική κοινότητα Γεωργιτσίου.

Το γεγονός αυτό συνέβη το έτος 2005. Έχουν παρέλθει 10 χρόνια από το έτος 2005 και έχω το δημοκρατικό δικαίωμα να ρωτήσω που βρίσκονται οι 36 κούτες βιβλίων που είχα δωρίσει, γιατί ακόμα δεν έχει δημιουργηθεί βιβλιοθήκη προσβάσιμη στο κοινό(σε όλους τους συμπολίτες μου) και γιατί τα βιβλία έχουν τοποθετηθεί σε ακατάλληλο χώρο, με συνέπεια να υποστούν φθορές.

Έρευνα δεν θα πραγματοποιήσω εγώ, αλλά το υπουργείο Εσωτερικών, ύστερα από την αναφορά με αριθμό πρωτοκόλλου 357/2-2-2015 που κατέθεσα, διότι ζητώ απαντήσεις, αφού έχουν παρέλθει 10 χρόνια από το έτος παράδοσης των βιβλίων, βιβλιοθήκη προσβάσιμη στο κοινό δεν έχουν οι συμπολίτες μου και τα βιβλία έχουν υποστεί φθορές.

Τέλος, θα πρέπει να παρακινούμε και όχι να αποτρέπουμε άλλους τυχόν υποψήφιους δωρητές.   

Με εκτίμηση,  
Γεώργιος Πανταζέλος, επιχειρηματίας

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti