Σκόπιμη ανακοίνωση από την ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λακωνίας

Τετάρτη, 27 Μάιος 2015 19:30 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σκόπιμη ανακοίνωση από την ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λακωνίας

Ενώ όλες οι νομαρχιακές επιτροπές ΠΑΣΟΚ της χώρας ανακοίνωσαν τα ονοματεπώνυμα των προσώπων που εξελέγησαν σύνεδροι, μαζί ταυτόχρονα με τον αριθμό των ψήφων που έλαβε κάθε υποψήφιος και κατά την σειρά εκλογής του κάθε προσώπου, στο νομό Λακωνίας παρατηρήθηκε το εξής περίεργο φαινόμενο: ανακοινώθηκαν οι σύνεδροι όχι με τη σειρά εκλογής τους, αλλά με αλφαβητική σειρά, διότι υποψήφιες σύνεδροι ήσαν και οι δύο κόρες του μοναδικού βουλευτή Πασόκ Λακωνίας κ. Γρηγοράκου.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων με αλφαβητική σειρά (κατά πρωτόγνωρο τρόπο, που θυμίζει παλαιοκομματικές μεθόδους), επελέγη, ώστε να μην αναδειχθεί η αλήθεια, ότι δηλαδή οι κόρες του κ. Γρηγοράκου δεν τιμήθηκαν από τα μέλη και φίλους του Πασόκ στις πρώτες θέσεις, αλλά στις τελευταίες, αφού άλλωστε είναι άγνωστες στο Νομό Λακωνίας και ο κόσμος απεχθάνεται την οικογενειοκρατεία.

Όσο και να θέλει ο κ. Γρηγοράκος να μείνει κρυφό ότι οι κόρες του πάτωσαν, έναντι άλλων υποψηφίων, επιλέγοντας την αλφαβητική σειρά, ο κόσμος θα μάθει την αλήθεια. Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί και μεταξύ των εκλεγμένων συνέδρων Λακωνίας, οι οποίοι ζητούν από την νομαρχιακή επιτροπή να ανακοινώσει τη σειρά εκλογής, με βάση τους ψήφους που έλαβε έκαστος και όχι αλφαβητικά, για να μην απογοητευτούν οι κόρες του κ. Γρηγοράκου. Ας κοιτάξουν την νομαρχιακή επιτροπή Αχαΐας, Αρκαδίας, Αιτωλοακαρνανίας και ολόκληρης της χώρας, που ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα κατά σειρά εκλογής. Τέλος τα παιχνίδια. Τέλος.
Γεώργιος Μανωλάκος

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti