Τα βασικά εσώρουχα για μια ολοκληρωμένη συλλογή

Πέμπτη, 14 Μάιος 2020 20:29 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα βασικά εσώρουχα για μια ολοκληρωμένη συλλογή

Καμιά φορά ξεχνάμε τη σημαντικότητα των εσωρούχων. Ξεχνάμε πως οι εμφανίσεις μας επηρεάζονται, σε πρακτικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο, από το στιλ εσωρούχων που φοράμε. Αν για παράδειγμα, φοράμε ένα σουτιέν που δεν είναι άνετο, στις 8-10 ώρες δουλειάς, αυτό θα έχει αντίκτυπο στη διάθεσή μας. Έστω και υποσυνείδητα. Εάν πάλι φοράμε ένα εσώρουχο που αποτελεί μέρος της εμφάνισής μας πρέπει να εφαρμόζει σωστά. Να μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση ώστε να μπορούμε εν τέλει να το υποστηρίξουμε μέσω του outfit μας.

Αρχικά, πρέπει να αισθάνεσαι ασφαλής με το στιλ εσωρούχων που επιλέγεις να φοράς. Να νιώθεις αυτοπεποίθηση και άνεση. Γιατί αν νιώθεις αυτοπεποίθηση φορώντας τα εσώρουχά σου, θα νιώθεις και με τα ρούχα σου. Και ενώ όσον αφορά στα lingerie είναι θέμα προσωπικής αισθητικής, υπάρχουν κάποια στιλ εσωρούχων που μιλάνε την «παγκόσμια γλώσσα». Που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των γυναικών, όποια κι αν είναι η ηλικία τους.

Τα άνετα εσώρουχα/ loungewear
Πρόκειται για αυτό το στιλ εσωρούχων που μπορείς να φοράς στο σπίτι, ως εναλλακτική των ρούχων. Σκοπός τους είναι να προσφέρουν άνεση, ενώ μπορούν να φορεθούν και με ρούχα και ως ρούχα. Για παράδειγμα, ένα ελαστικό crop τοπ μπορεί να φορεθεί και ως σουτιέν και ως τοπ, με ένα ψηλόμεσο τζιν.

Τα shapewear
Τα shapewear είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την επιτυχία ή μη των εμφανίσεών μας. Είναι αυτά που «σχηματίζουν» το σώμα και που αποδίδουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε ρούχα που το χρειάζονται. Και εξηγώ: μπορεί να φοράς ένα φόρεμα με στενή εφαρμογή. Για να υπάρχει αψεγάδιαστη εφαρμογή ένας κορσές θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις.

Το σουτιέν για τέλεια στήριξη
Το κλασικό σουτιέν με μπανέλα που προσφέρει στήριξη. Σ’ αυτό το σουτιέν αξίζει να επενδύσεις, εφόσον βρεις αυτό που σου εφαρμόζει άψογα. Επίλεξε ένα ουδέτερο χρώμα (μαύρο ή μπεζ) για να μπορείς να το φοράς σε καθημερινή βάση με τα ρούχα σου.

Τα lingerie (που μπορείς να φορέσεις και σαν ρούχο)
Η τάση των lingerie είναι μία που αφήσει το στίγμα της. Έχει εδραιωθεί ώστε τα πιο σέξι εσώρουχα να αποτελούν συχνά μέρος της εμφάνισής μας. Έχουν, λοιπόν, κι αυτά μια θέση στη συλλογή μας. Είτε επιλέξεις ένα απλό bralette, ένα στράπλες κορσέ ή απλά ένα κορμάκι, σημαντικό είναι να αντικατοπτρίζουν το γούστο σου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος