Πώς θα καταλάβεις ότι τα βερνίκια νυχιών έχουν χαλάσει;

Τρίτη, 06 Απρίλιος 2021 18:04 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πώς θα καταλάβεις ότι τα βερνίκια νυχιών έχουν χαλάσει;

Οι απανωτές καραντίνες που βιώσαμε το 2020 και συνεχίζουν και το 2021 μάς έμαθαν πολλά πράγματα. Πρωτίστως, μας δίδαξαν πόσο μεγάλη σημασία έχει η υγεία στη ζωή μας και πως είναι το μέγιστο αγαθό! Μας έμαθαν, όμως, και τι σημαίνει απομόνωση, άπλετος ελεύθερος χρόνος και… ομορφιά.

Σίγουρα θα δοκίμασες άπειρες DIY συνταγές ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα ή τα μαλλιά σου. Πώς να περάσει, άλλωστε, πιο δημιουργικά και ευχάριστα αυτός ο εγκλεισμός;

Με τα nail bars να είναι κλειστά για μεγάλο διάστημα δεν γινόταν να μην αναγκαστείς να καθίσεις στο σαλόνι σου και να κάνεις το DIY μανικιούρ σου! Και πήρες πολλά βερνίκια νυχιών. Σκούρα χρώματα, παστέλ και έντονα, γιατί… πού να ήξερες πότε θα τελειώσει όλο αυτό που ζούμε.

Και τώρα, που πραγματοποίησες το ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου και περιποιήθηκες τα νύχια σου, έχεις μείνει να κοιτάς το νεσεσέρ με τα βερνίκια σου και να αναρωτιέσαι: «Μήπως κάποια από αυτά έχουν χαλάσει μετά από έναν χρόνο χρήσης;»

Παρακάτω θα σου παρουσιάσουμε τα βασικά σημάδια, που πρέπει να σε κάνουν να αποσυμφορήσεις το νεσεσέρ σου από μερικά βερνίκια.

Αν έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που άνοιξες ένα βερνίκι νυχιών, τότε ήρθε η ώρα να το πετάξεις. Είτε το έχεις μισοαδειάσει, είτε το έχεις χρησιμοποιήσει αρκετές φορές, είναι η στιγμή να το βγάλεις μια για πάντα από το νεσεσέρ σου.

Αν ανοίξεις το βερνίκι και δεις πως είναι σχεδόν στεγνό, μην μπεις στον κόπο να το αραιώσεις με λίγο ασετόν. Δεν θα επανέλθει. Απλά πρέπει να το πετάξεις!

Γενικά, για να διατηρούνται σε καλή κατάσταση τα βερνίκια σου, καλό είναι να τα αποθηκεύεις σε ένα δροσερό μέρος, που να μην το φτάνει ο ήλιος.

Το φως του ήλιου και η ζέστη μπορούν να αλλοιώσουν τη σύσταση του βερνικιού και να ξεθωριάσουν το χρώμα του.

Αν έχεις αγοράσει ένα βερνίκι νυχιών, το οποίο δεν άνοιξες ποτέ, κράτησέ το! Δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα και μπορεί να κρατήσει για πολύ καιρό από τη στιγμή που θα το ανοίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti