Το δικό σας σχόλιο: «Αν δεν θέλεις, κόφτο»

Τετάρτη, 03 Ιανουάριος 2024 17:59 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το δικό σας σχόλιο: «Αν δεν θέλεις, κόφτο»

Από τον αναγνώστη του «ΛΤ», Ηλία Μαρμάρα, λάβαμε το παρακάτω σχόλιο:

«Έχω ένα σπίτι στο Καστρί από το 2000 και το επισκέπτομαι συχνά. Μου άρεσε ο τόπος και ερχόμουν μικρός στο σπίτι ενός συμμαθητή μου. Η υδροδότηση στο Καστρί γίνεται από το βουνό χωρίς καμία επεξεργασία. Μαζί με τις σωληνώσεις που εγκατέστησα με δικά μου έξοδα, έχω τοποθετήσει και φίλτρο για να παρακρατεί την λάσπη του νερού. Το φίλτρο γεμίζει με λάσπη μέσα σε τρείς ημέρες χρήσης.

Χωρίς να έχει βελτιωθεί η ποιότητα της «προσφερόμενης υπηρεσίας» ο δήμος - ΔΕΥΑΣ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ και χωρίς καμιά ενημέρωση αποφάσισε να αυξήσει κατά 100% το πάγιο. Στις 28/12/23 πέρασα από τα γραφεία της ΔΕΥΑΣ στη Σπάρτη για να επιβεβαιώσω πως δεν έχει γίνει κάποιο λάθος. Όχι, δεν έχει γίνει λάθος και η αιτιολογία των προσφερόντων τις υπηρεσίες τους στην ΔΕΥΑΣ ήταν πως η ΔΕΗ και όλες οι υπηρεσίες έχουν αυξηθεί, επομένως και η παροχή νερού ακολουθεί.

Να θυμίσω πως το νερό φτάνει στο χωριό χωρίς κάποια επεξεργασία. Στη διαμαρτυρία μου πώς αυξήθηκε το πάγιο, μετρητές δεν υπάρχουν, χωρίς να βελτιωθεί κατ’ ελάχιστον η ποιότητα, η απάντηση ήταν πως “αν δεν θέλεις, κόφτο”!

Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος…».

Ηλίας Μαρμαράς

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti