«Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω» μετά από ένα τροχαίο (VIDEO)

Ένα συγκινητικό video δημιούργησε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας

Τρίτη, 12 Φεβρουάριος 2019 14:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω» μετά από ένα τροχαίο (VIDEO)

Ένα συγκινητικό κοινωνικό σποτ, με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων σε σχέση με τα τροχαία ατυχήματα, δημιούργησαν οι μαθητές της Γ΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σκάλας και ο δάσκαλός τους κ. Νικόλαος Γαλάνης, ο οποίος είναι ήδη βραβευμένος για τις μαθητικές του ταινίες.

«Πολλές φορές απερισκεψίες όπως η προσοχή στο κινητό, η μη τήρηση κανόνων ασφαλείας όπως η ζώνη, το κράνος και τα όρια ταχύτητας καθώς και η αλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ οδηγούν σε μοιραία δυστυχήματα. Δυστυχήματα που, είτε μπορούν να σε καταστήσουν πολυτραυματία και ανάπηρο, είτε μπορούν να σου κοστίσουν την ίδια σου τη ζωή, αλλά και αυτή των αγαπημένων σου. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω κι αυτό πρέπει να το σκεφτόμαστε όλοι καλά, πριν πιάσουμε το τιμόνι στα χέρια μας. Στη μαθητική ταινία η πρωταγωνίστρια  Εριάννα, είναι από τους τυχερούς. Στην πραγματική ζωή όμως...» αναφέρει ο Ν. Γαλάνης.

Σε συνέχεια των εξίσου συγκινητικών μαθητικών ταινιών «Πρώτο τρένο» (σχολικός εκφοβισμός), «SOSίβιο» (προσφυγικό), «Όλα αυτά που μας ενώνουν» (Κυπριακό ζήτημα), ο κ. Γαλάνης με τους μαθητές του καταπιάνονται με άλλο ένα σημαντικό ζήτημα που απασχολεί όλους μας.

Δείτε το video

02
Ο εκπαιδευτικός κ. Νίκος Γαλάνης

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti