Υπερτυχερός 1,3 εκατ. ευρώ από το Τζόκερ στη Σπάρτη!

Με δελτίο αξίας μόλις ευρώ πέτυχε τους έξι «μαγικούς» αριθμούς

Δευτέρα, 10 Ιούνιος 2019 12:51 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υπερτυχερός 1,3 εκατ. ευρώ από το Τζόκερ στη Σπάρτη!

Σε πρακτορείο στη Σπάρτη συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο που έκανε τον κάτοχό του πλουσιότερο κατά περίπου 1.300.000 ευρώ (1,26 εκατ.), ύστερα από την κλήρωση της Κυριακής (9/6) στο Τζόκερ! Το «χρυσό» δελτίο υποβλήθηκε στο πρακτορείο της κ. Χαρίκλειας Ζαΐμη (οδός Ορθ. Αρτέμιδος και Θερμοπυλών).

Το δελτίο, στο οποίο συμπληρώθηκαν οι 5+1 αριθμοί που κληρώθηκαν, ήταν αξίας μόλις 3 ευρώ. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο τυχερός είναι κάτοικος της Σπάρτης ή της ευρύτερης περιοχής ή ήταν διερχόμενος από την περιοχή.

Από την κλήρωση προέκυψαν και δύο επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία με κέρδη 35.506 ευρώ, ενώ τα τυχερά δελτία συμπληρώθηκαν στη Λάρνακα και στην Κέρκυρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί 5+1 αριθμοί που προέκυψαν από την κληρωτίδα το βράδυ της Κυριακής ήταν: 9, 31, 41, 43, 45 και τζόκερ ο αριθμός 13.


Eνημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti