Παρελθόν ο Στ. Αργειτάκος για τον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου

Ορίστηκαν οι νέοι εκπρόσωποι του Δήμου Σπάρτης

Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019 03:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρελθόν ο Στ. Αργειτάκος για τον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου

Ολοκληρώθηκε, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, η εκλογή εκπροσώπων του Δήμου για συμμετοχή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Πελοποννήσου.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Σπάρτης που συμμετέχουν στο περιφερειακό όργανο ανέρχονται σε τρεις, δύο εκ των οποίων προτάθηκαν και εγκρίθηκαν από τη συμπολίτευση, ενώ ο τρίτος προέκυψε ύστερα από μυστική ψηφοφορία ανάμεσα σε δύο προτεινόμενους από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, η διοικούσα παράταξη Δούκα πρότεινε ως εκπροσώπους τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος κ. Χρήστο Κανακάκο και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Υπηρεσιών Δόμησης κ. Δημήτρη Καπονικολό.

Στη συνέχεια ο κ. Σταύρος Αργειτάκος, μέχρι πρόσφατα πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, πρότεινε τον εαυτό του από την πλευρά της παράταξής του, ενώ προτεινόμενος του πρώην δημάρχου κ. Βαγγέλη Βαλιώτη από την παράταξη «Δημοτική Ενωτική Κίνηση» ήταν ο Δημήτρης Αποστολάκος.

Οι μυστικές ψηφοφορίες που ακολούθησαν ανέδειξαν ως εκπροσώπους τους κκ Καπονικολό και Κανακάκο από τη συμπολίτευση και ως τρίτον εκπρόσωπο -από την αντιπολίτευση- τον κ. Αποστολάκο με 21 ψήφους, έναντι του κ. Αργειτάκου που έλαβε 14 ψήφους. Επίσης, μία ψήφος ήταν «λευκή», ενώ οι σύμβουλοι της παράταξης του κ. Αλέκου Βουνάση αποχώρησαν πριν τη διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Στ. Αργειτάκος ήταν πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου από τις 29 Δεκεμβρίου 2017, οπότε και εξελέγη με σχετική πλειοψηφία, παίρνοντας τη θέση του παραιτηθέντος προέδρου κ. Γιάννη Γρυπιώτη.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland