Με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα θα συνδέεται η Καλαμάτα με την Πόλη του Φωτός

Τα δρομολόγια ξεκινούν την Άνοιξη

Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020 13:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα θα συνδέεται η Καλαμάτα με την Πόλη του Φωτός

Η Transavia και η Aegean φαίνεται πως θα είναι οι εταιρίες που θα ξεκινήσουν τις  αεροπορικές πτήσεις από Καλαμάτα προς Παρίσι, με την πρώτη να ξεκινάει τις πτήσεις της από τις 5 Απριλίου και τη δεύτερη γύρω στα μέσα Μαΐου.

Τα δρομολόγια της Transavia θα αναχωρούν από το Παρίσι κάθε Κυριακή στις 8:15΄ πμ και κάθε Πέμπτη στις 6:05΄ πμ. Από το «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» τα αεροσκάφη  για Παρίσι θα απογειώνονται κάθε Κυριακή στη 1:10΄ μμ και κάθε Πέμπτη στις 11:00 πμ.

Οι πτήσεις της Αegean θα αναχωρούν από το Παρίσι κάθε Σάββατο στις 7:45΄ μμ και κάθε Δευτέρα στις 6.40΄ μμ, ενώ από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, τα αεροπλάνα θα τροχιοδρομούν το Σάββατο στις 4:50΄ μμ και τη Δευτέρα στις 3:45΄ μμ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti