Αρνητικά τα rapid test στην ΠΕ Λακωνίας

Παρασκευή, 12 Μάρτιος 2021 12:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αρνητικά τα rapid test στην ΠΕ Λακωνίας

Με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη και υπό τον συντονισμό της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, διενεργήθηκαν την Πέμπτη 11 Μαρτίου στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας 120 rapid test για τον εντοπισμό τυχόν κρουσμάτων κορωνοϊού. Στο σύνολό τους τα αποτελέσματα των τεστ ήταν αρνητικά.

Ο αντιπεριφερειάρχης, που υποβλήθηκε και ο ίδιος σε δειγματοληπτικό τεστ, αφού ευχαρίστησε την κ. Σταθούλα Αραχωβίτη, υπεύθυνη συντονίστρια της Κινητής Ομάδας Υγείας Σπάρτης, καθώς και το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα της Π.Ε. Λακωνίας, σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Αποτελεί προτεραιότητά μας, αλλά και καθήκον μας, η προστασία της υγείας των εργαζομένων, αλλά και η ασφαλής λειτουργία των υπηρεσιών μας. Για τον λόγο αυτό, στην Π.Ε. Λακωνίας εφαρμόζουμε όλα τα προληπτικά μέτρα και τα πρωτόκολλα που έχουν τεθεί από την Πολιτεία για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Αισιοδοξώ, ότι με λίγη ακόμα επιμονή και προσήλωση στα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας, θα βγούμε σύντομα νικητές από αυτήν την περιπέτεια»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα