Νεκρός ο αγνοούμενος στο Σιδηρόκαστρο Αν. Μάνης

Άδοξο τέλος στην επιχείρηση εντοπισμού ενός 42χρονου

Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2023 14:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νεκρός ο αγνοούμενος στο Σιδηρόκαστρο Αν. Μάνης

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες εντοπισμού του άνδρα, ο οποίος αγνοείτο στη περιοχή Σιδηροκάστρου Αν. Μάνης, όπως πρώτος σας ενημέρωσε το βράδυ της Κυριακής (19/3) ο «ΛΤ». Το πρωί της Δευτέρας (20/3), ο 42χρονος εξαφανισθείς Π.Μ. εντοπίστηκε νεκρός σε αγροτική έκταση στην ευρύτερη περιοχή του Σιδηροκάστρου.

Από την Αστυνομία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν τον χαμό του άνδρα -που ήταν κάτοικος Σιδηροκάστρου- να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Τα ίχνη του 42χρονου είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Κυριακής, όταν και φέρεται να μετέβη για συλλογή λαχανικών σε κοντινή τοποθεσία. Καθώς οι ώρες περνούσαν και ο άνδρας δεν έδινε σημεία ζωής, οι οικείοι του ανησύχησαν κι ενημέρωσαν τις Αρχές. Έτσι, οργανώθηκε επιχείρηση από Αστυνομία και Πυροσβεστική και με τη συμμετοχή εθελοντών διεξήχθησαν εκτεταμένες έρευνες για την ανεύρεσή του, που δυστυχώς δεν είχαν αίσια έκβαση.

Η σορός του εκλιπόντος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης για τη διενέργεια νεκροψία-νεκροτομής ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.


φωτο αρχείου

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti