Ατύχημα με ανατροπή οχήματος στην ΕπΟ Γυθείου-Αρεόπολης (ΦΩΤΟ)

Τραυματίστηκε ο οδηγός

Κυριακή, 06 Αύγουστος 2023 16:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ατύχημα με ανατροπή οχήματος στην ΕπΟ Γυθείου-Αρεόπολης (ΦΩΤΟ)

Άλλο ένα τροχαίο σημειώθηκε στη Λακωνία, ανεβάζοντας τον αριθμό των συμβάντων του τελευταίου διαστήματος στον νομό. Λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής (6/8), όχημα τύπου «κλούβα» που κινείτο επί της ΕπΟ Γυθείου-Αρεόπολης με κατεύθυνση προς Αρεόπολη, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του κι αφού έκανε «τετακέ», ανετράπη εκτός οδοστρώματος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Το συμβάν διαδραματίστηκε περίπου 500 μ. από τη διασταύρωση προς Σκουτάρι-Κότρωνα, ενώ το ευτύχημα ήταν ότι δεν υπήρξε εμπλοκή άλλου οχήματος ή ατόμου, καθώς την ώρα εκείνη η κίνηση ήταν αυξημένη στο εν λόγω οδικό τμήμα, ενώ το φορτηγάκι κατέληξε πλησίον οικήματος.

Ο οδηγός και μοναδικός επιβαίνων του οχήματος τραυματίστηκε, ωστόσο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες διατηρούσε τις αισθήσεις του κι είχε επαφή με το περιβάλλον. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς κι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άνδρα στο Κέντρο Υγείας Γυθείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΛΤ», ο οδηγός του οχήματος διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή του Γυθείου.

Πριν την άφιξη των Αρχών, τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία προσέφεραν διερχόμενοι από το σημείο, μεταξύ των των οποίων κι ένας υπάλληλος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σπάρτης, που έτυχε να περνάει από το σημείο του ατυχήματος κι άμεσα παρείχε καθοριστική συνδρομή.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti