Πρόσκληση για απόσπαση προσωπικού στη Σχολή Πλοιάρχων της Νεάπολης

Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2024 08:45 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόσκληση για απόσπαση προσωπικού στη Σχολή Πλοιάρχων της Νεάπολης

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοίνωσε την πρόθεσή του να προβεί στην απόσπαση εκπαιδευτικού προσωπικού οποιασδήποτε βαθμίδας, για διάστημα 2 ετών, στη Σχολή Πλοιάρχων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Λακωνίας. Σκοπός είναι η άμεση λειτουργία της νεοϊδρυθείσας εκπαιδευτικής δομής που έχει έδρα τη Νεάπολη Βοιών.

Σύμφωνα με την πρόσκληση, κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να υποβάλει αίτηση για απόσπαση, εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίηση της πρόκλησης, ήτοι έως 24 Φεβρουαρίου 2024. Η αίτηση κατατίθεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1-Ε2, 18510, Πειραιάς), είτε αυτοπροσώπως είτε αποστέλλοντας την αίτηση ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η αίτηση υποψηφιότητας κοινοποιείται ταυτόχρονα από τον ενδιαφερόμενο στην ακαδημία που υπηρετεί και η εν λόγω κοινοποίηση θα πρέπει να προκύπτει από την αίτησή του.

Τέλος, όλες οι ΑΕΝ καλούνται για την άμεση ενημέρωση του υπηρετούντος σε αυτές εκπαιδευτικού προσωπικού (μονίμου και επί θητεία).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti