Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού σε αρκετές περιοχές της χώρας εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται το επόμενο τριήμερο σε πολλές περιοχές της δυτικής κυρίως Ελλάδας.
Πιο συγκεκριμένα κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα προβλέπονται:
- Το Σάββατο (8/11) μέχρι το απόγευμα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο.
- Την Κυριακή (9/11) από τις προμεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο και από το απόγευμα στη δυτική Στερεά και την Ήπειρο.
- Τη Δευτέρα (10/11), μέχρι και το μεσημέρι στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, μέχρι και το βράδυ στη δυτική Πελοπόννησο και από τις προμεσημβρινές ώρες στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία.
Στη Λακωνία, από το Σάββατο, αναμένονται βροχοπτώσεις αυξομειούμενης έντασης που θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο τμήμα του νομού και θα διαρκέσουν ως τη Δευτέρα (10/11).
Για την εξέλιξη του καιρού μπορείτε να ενημερώνεστε μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΜΥ.




