Τυλίχθηκε στις φλόγες κινούμενο όχημα επί της ΕπΟ Σκάλας-Γυθείου (ΦΩΤΟ)

Σώοι οι δύο επιβαίνοντες

Τετάρτη, 10 Δεκέμβριος 2025 12:03 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τυλίχθηκε στις φλόγες κινούμενο όχημα επί της ΕπΟ Σκάλας-Γυθείου (ΦΩΤΟ)

Αναστάτωση υπήρξε λίγο πριν τις 6:30΄ μμ της Τρίτης (9/12) επί της Επαρχιακής οδού Σκάλας–Γυθείου, όταν εκδηλώθηκε φωτιά σε εν κινήσει ΙΧ αυτοκίνητο, έξω από τη Σκάλα, λίγο μετά τη γέφυρα του Βασιλοποτάμου.

Στο όχημα επέβαιναν μια γυναίκα οδηγός και το παιδί της, οι οποίοι για καλή τους τύχη αντιλήφθηκαν εγκαίρως το πρόβλημα και εγκατέλειψαν άμεσα το αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κανένας τραυματισμός. Στιγμές αργότερα, το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από τον Εθελοντικό Σταθμό Μυρτιάς, οι οποίοι προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς. Επί τόπου έσπευσαν και δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ αργότερα η οδική βοήθεια απομάκρυνε το καμένο όχημα από το οδόστρωμα, ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής.


φωτο: Μιχάλης Λεϊμονίτης

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα