Σε προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, σε οικισμούς του Δήμου Ανατολικής Μάνης, προκειμένου να υλοποιηθούν τεχνικές εργασίες συντήρησης στο δίκτυο.
Η παροχή θα διακοπεί πρόσκαιρα, από τις 8 έως τις 8:30΄ το πρωί και από τις 2 έως τις 2:30΄ το μεσημέρι, στις περιοχές Χωσιάρι, Καρυούπολη, Νεοχώρι, Δροσοπηγή και Παρασυρός. Παράλληλα, με μεγαλύτερη διάρκεια και χωρίς ενδιάμεση αποκατάσταση, η διακοπή θα επηρεάσει από τις 8 το πρωί έως τις 2:30΄ το μεσημέρι τους καταναλωτές σε Σκουτάρι, Καλύβια και Παγανέα.
Ο Διαχειριστής εφιστά την ιδιαίτερη προσοχή των πολιτών, υπογραμμίζοντας ότι η επανατροφοδότηση του ρεύματος θα πραγματοποιηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και ενδέχεται να γίνει ακόμη και νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα λήξης των εργασιών.




