Διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου σε περιοχές των Δημοτικών Ενοτήτων Φάριδος και Θεραπνών του Δήμου Σπάρτης, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, οι περιοχές που θα επηρεαστούν και θα μείνουν χωρίς ρεύμα από τις 12 μμ έως τη 1:30΄ μμ, είναι: το Λευκόχωμα, η Κυδωνιά, το Καβουράκι, το Πυρί και τα Αρδευτικά Γκοριτσάς.
Ο Διαχειριστής επισημαίνει ότι η επανατροφοδότηση μπορεί να γίνει και πριν από τη λήξη του ωραρίου χωρίς άλλη προειδοποίηση. Για τον λόγο αυτό, τα καλώδια και οι εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται συνεχώς υπό τάση, ενώ απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος.




