Η Σπάρτη υπόχρεη… αλλά απούσα

Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2022 16:58 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Σπάρτη υπόχρεη… αλλά απούσα

Καθόλου τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τελικά το ρητό που συνοδεύει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Σπάρτης «πλην Λακεδαιμονίων…», αφού τελικά με κάθε ευκαιρία «λάμπουν» δια της απουσίας τους... Αυτή τη φορά, από τα επίσημα εγκαίνια της «Οικίας των Ψηφιδωτών», που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 21/11.

Οι πολυετείς προσπάθειες του Ιωάννη Βαρβιτσιώτη, να αποδώσει στην πόλη της Σπάρτης έναν παγκοσμίου ενδιαφέροντος επισκέψιμο αρχαιολογικό χώρο, και η δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, φαίνεται πως δεν έτυχαν της ανταπόκρισης που θα όφειλαν να λάβουν από τους κατοίκους της, αφού η προσέλευση του κόσμου στα εγκαίνια μπορεί να χαρακτηριστεί έως και …απογοητευτική. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αποδόθηκε η πρέπουσα αναγνώριση τόσο στο πρόσωπο του Ι. Βαρβιτσιώτη όσο και στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την προσφορά του. Η Σπάρτη σας είναι υπόχρεη… αν και ήταν απούσα.

 

Α.Δ.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση