Από θέση μάχης για την πρώτη Κυριακή

Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2023 13:56 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Από θέση μάχης για την πρώτη Κυριακή

Όχι μόνο με αξιόμαχο ψηφοδέλτιο, αλλά και από δυναμική θέση μάχης έχει εισέλθει στον τελευταίο μήνα του προεκλογικού αγώνα για τον Δήμο Σπάρτης η Ντία Τζανετέα.

Αν και φαίνεται πως κατέχει ισχυρό προβάδισμα έναντι των ανθυποψηφίων της, η ίδια φόρεσε τα γάντια του μποξ, προκειμένου να δείξει ότι δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός και πως θα παλέψει σκληρά για νίκη από την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Στόχος δύσκολος λόγω του πλήθους των υποψήφιων συνδυασμών, αλλά όχι ακατόρθωτος.

Ακόμα όμως και η ενδεχόμενη αναμέτρηση την δεύτερη Κυριακή, δεν την τρομάζει. Η ίδια υποστηρίζει πως η σύγκριση με εκλογικές αναμετρήσεις του παρελθόντος που εφεραν τα πάνω κάτω είναι άτοπη. Άλλα τα πρόσωπα και άλλες οι απαιτήσεις στην παρούσα χρονική περίοδο. Σε αυτό δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε...

Σημειώνεται ότι η Ντία ΤΖανετέα φωτογραθήκε με τα γάντια ανα χείρας στο πλευρό του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό της, Πουλίκου Τσαγκράκου, διεθνούς πρωταθλητή Πυγμαχίας. Ευχόμαστε να επικρατήσουν και οι όροι της ευγενούς άμιλλας.

NIKOLAROS
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti