Σε αντιπαράθεση και τα πεπραγμένα

Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2023 18:31 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε αντιπαράθεση και τα πεπραγμένα

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Σπάρτη Μπροστά» πραγματοποίησε, την περασμένη Δευτέρα στη Μαγούλα, η υποψήφια δήμαρχος Σπάρτης Αναστασία Κανελλοπούλου.

Περιβαλλόμενη από τα μέλη της παράταξής της, τα οποία και ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της, η κ. Κανελλοπούλου άδραξε την ευκαιρία για να θέσει τους προβληματισμούς που θα πρέπει να απασχολήσουν τον ψηφοφόρο, ο οποίος θα επιλέξει την επόμενη δημαρχιακή αρχή με πενταετή θητεία. Παράλληλα άσκησε αυστηρή κριτική στους ανθυποψηφίους της, αναδεικνύοντας τα πεπραγμένα της δικής τους παρουσίας στα δημοτικά πράγματα της πόλης, που την έχουν οδηγήσει «στην κατάσταση και στην στασιμότητα που βιώνουμε σήμερα», όπως σημείωσε.

Σε αντιπαραβολή, η κ. Κανελλοπούλου στάθηκε ιδιαίτερα στις δραστηριότητες στις οποίες πρωτοστάτησε η ίδια τα τελευταία χρόνια, καταθέτοντας το διαρκές ενδιαφέρον της για τα κοινά του τόπου και τις επιτυχίες που έχει σημειώσει. Επεσήμανε ιδιαίτερα τη δράση της στο θέμα της χρηματοδότησης της μελέτης του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης, τη συμβολή της στην δημοπράτηση του Φράγματος Κελεφίνας, την υποστήριξη της υλοποίησης του Μουσείου της Ευρώπης, τη διοργάνωση διεθνών συνεδρίων για την Σπάρτη, τις εκδόσεις για την Σπάρτη και ιδιαίτερα την έκδοση του διεθνούς αγγλόφωνου επιστημονικού περιοδικού για την Σπάρτη, την θεσμοθέτηση του Θερινού Σχολείο με τα Πανεπιστήμια της Ρώμης και της Πελοποννήσου, την θεσμοθέτηση του Mystras Forum, την υποστήριξη όλων των πολιτιστικών φορέων για την εξεύρεση χρηματοδοτήσεων και όλες τις ενημερωτικές ημερίδες για τον αγροτικό τομέα, τον τουρισμό, την κλιματική κρίση, την ανθεκτικότητα και την αειφορία που πραγματοποίησε σε συνεργασία με ελληνικά πανεπιστήμια και διεθνείς οργανισμούς, τόσο για την προώθηση της διεθνούς παρουσίας της Σπάρτης, όσο και για την ενημέρωση των δημοτών της Σπάρτης.

NIKOLAROS
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti