Χαλαρό χρόνο στη Σπάρτη πέρασε ο Δ. Πτωχός

Σε Δ. Μονεμβασίας και Ελαφόνησο το Σάββατο

Παρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2023 20:59 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χαλαρό χρόνο στη Σπάρτη πέρασε ο Δ. Πτωχός

Στη Σπάρτη βρέθηκε ξανά ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, σε μία μη προγραμματισμένη επίσκεψη, το βράδυ της Πέμπτης.

Αυτή τη φορά, ο Δ. Πτωχός μπόρεσε να απολαύσει χαλαρό χρόνο με την ομάδα του στα καφέ της πόλης, δημιουργώντας «πηγαδάκια» γύρω του από ανθρώπους που θέλουν να τον γνωρίσουν καλύτερα. Οι συζητήσεις φυσικά είχαν να κάνουν με τις περιφερειακές εκλογές, τα επόμενα βήματα της προεκλογικής εκστρατείας, αλλά και τις δημοσκοπήσεις που του δίνουν το προβάδισμα.

Όπως διέρρευσε, μάλιστα, από την ερχόμενη εβδομάδα οι παρουσίες του στη Λακωνία θα είναι ακόμα πιο δυναμικές και στηριζόμενες από την παρουσία των τοπικών βουλευτών της ΝΔ και όχι μόνο. Όπως συνέβη για παράδειγμα στην Αρκαδία με τον βουλευτή Κώστα Βλάση, ο οποίος συνόδευσε τον υποψήφιο περιφερειάρχη καθόλη τη διάρκεια της περιοδείας του στο Λεωνίδιο και τον Τυρό Νότιας Κυνουρίας.

Παράλληλα, οι 18 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού θα ακολουθούν περιοδείες ανά ομάδες στο νόμο.

Σε Δ. Μονεμβασίας και Ελαφόνησο το Σάββατο
Περιοχές της Λακωνίας θα επισκεφτεί και το Σάββατο 16/9 ο Δ. Πτωχός, συνοδευόμενος από μέλη του ψηφοδελτίου του. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με κατοίκους και φορείς της Νεάπολης (10.30΄πμ) και της Ελαφονήσου (13.30΄μμ). Το απόγευμα θα βρεθεί στα Παπαδιάνικα (15.30΄), στον Ασωπό (16.00), στη Συκέα (18.45΄) και στους Μολάους (19.15΄).

Έκθεση εικόνων

NIKOLAROS
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti