Γαλάζιες «καταδρομές» και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σάββατο, 16 Σεπτέμβριος 2023 12:34 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γαλάζιες «καταδρομές» και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Επίλεκτη «ομάδα καταδρομών» ετοιμάζει το κόμμα της Πειραιώς προκειμένου να επισκεφθεί και την Περιφέρεια Πελοποννήσου τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθηναϊκού Τύπου οι στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, Παύλος Μαρινάκης, Γιάννης Σμυρλής, Στέλιος Κονταδάκης και Θανάσης Νέζης, πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη, προκειμένου να οργανώσουν ένα επιτελείο με συμμετέχοντες από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας που θα «οργώσει» τις Περιφέρειες της χώρας, ώστε να ενισχύσουν τις υποψηφιότητες του κόμματος ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», με τον συντονισμό της ομάδας έχει επιφορτιστεί ο πρώην βουλευτής Α΄ Πειραιά Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ενώ μεταξύ των βουλευτών που θα συμμετέχουν στις περιφερειακές «εξορμήσεις» συγκαταλέγεται ο Λάκωνας υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, ο πρώην υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος καθώς και οι Θάνος Πλεύρης και Κώστας Τσιάρας.

Τα κυβερνητικά στελέχη, αλλά και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ανά νομό, επιστρατεύονται για να στηρίξουν πλέον ανοιχτά την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

NIKOLAROS
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti