Θερμός υποστηρικτής του Δ. Πτωχού ο Αντώνης Σαμαράς

Τι είπε ο πρώην πρωθυπουργός

Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2023 19:30 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θερμός υποστηρικτής του Δ. Πτωχού ο Αντώνης Σαμαράς

Ως τον «επόμενο περιφερειάρχη Πελοποννήσου», αποκάλεσε τον Δημήτρη Πτωχό από την Καλαμάτα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας ταυτόχρονα με πολύ θερμά λόγια για τον υποψήφιο.

Ο κ. Σαμαράς βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Η Πελοπόννησος Μπροστά», στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, όπου ενώπιον του υποψήφιου περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού, και απευθυνόμενος στο πλήθος των υποστηρικτών του συνδυασμού, δήλωσε εγκάρδια: «Έρχομαι από τον επόμενο δήμαρχο Καλαμάτας, στον επόμενο περιφερειάρχη Πελοποννήσου... Δημήτρη, είσαι έμπειρος, είσαι νέος, είσαι δυνατός, είσαι τεχνοκράτης, γνωρίζεις τα θέματα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και στην Ευρώπη κυρίως, και είσαι ο άνθρωπος ο οποίος μπορείς να γυρίσεις μια σελίδα πολύ μεγάλης ανάπτυξης για την Πελοπόννησο. Σου εύχομαι καλή δύναμη, πάντα μπροστά και προχώρα, εδώ είμαστε όλοι».

Νωρίτερα, ο κ. Σαμαράς και ο Δημήτρης Πτωχός είχαν παρευρεθεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου.

NIKOLAROS
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti