Προεκλογική εκστρατεία βωβού κινηματογράφου...

Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2023 13:04 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προεκλογική εκστρατεία βωβού κινηματογράφου...

Σε μια προεκλογική εκστρατεία πολλά είναι θεμιτά, κάποια καταδικαστέα, εσχάτως ορισμένα είναι και πρωτόγνωρα. Όπως το να αγνοείται συστηματικά, από διεκδικητές της δημαρχίας, η απαίτηση της κοινωνίας για κατάθεση προτάσεων και σχεδίου για την επόμενη πενταετία της αυτοδιοίκησης.

Η επικοινωνιακή στρατηγική του βωβού κινηματογράφου που επιλέγουν ορισμένοι υποψήφιοι, κάνει κάποιον να αναρωτιέται αν πράγματι δεν έχουν φωνή ή απλώς δεν έχουν κάτι να πουν...

Άραγε βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο στυλ του πολιτεύεσθαι ή σε ανυπαρξία πολιτικής; Έχουν 15 μέρες μπροστά τους για να τους ακούσουμε.


Περί …αφωνίας
Γράφει σε κοινωνικό δίκτυο η φίλη:

«Βαρέθηκα έναν μήνα και παραπάνω, να βλέπω ανακοινώσεις υποψηφίων δημάρχων, δημοτικών και λοιπών συμβούλων, που πέρα από τη φωτογραφία και την καθαρά απειλητική διάθεση, δεν έχουν τίποτα να πουν. Μπροστά μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε τεράστια και πολύπλοκα προβλήματα, που δεν μπορεί να λύσει μια απλή έκθεση ιδεών παρά μόνο συντονισμένη προσπάθεια και φυσικά συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αυτά γιατί κουράστηκα να ακούω και να διαβάζω ότι να ‘ναι…».

Πες τα χρυσόστομη!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti