Παρουσιάζεται στο ΚΕΕΜ Σπάρτης ο Στέφανος Κασσελάκης;

Με την ΕΣΣΟ του Μαρτίου

Πέμπτη, 29 Φεβρουάριος 2024 12:58 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσιάζεται στο ΚΕΕΜ Σπάρτης ο Στέφανος Κασσελάκης;

Το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον έχει τραβήξει η επικείμενη στράτευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, με την επόμενη ΕΣΣΟ, 11-15 Μαρτίου 2024. Κατά καιρούς, αναφέρθηκε πως «παρουσιάζεται» στη Θήβα στο Πυροβολικό ή ντύνεται μαυροσκούφης στην Αυλώνα. Τελευταίο όμως δημοσίευμα στη στήλη Βηματοδότης της εφημερίδας «Το Βήμα» φέρνει ανατροπές. Ήρθε το «χαρτί» για τον κ. Κασσελάκη, μόλις την Τετάρτη (28/2), αναφέρει ο Βηματοδότης, και επάνω δεν γράφει ούτε Θήβα ούτε Αυλώνα, παρά γράφει  «Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών», δηλαδή ΚΕΕΜ Σπάρτης. Στο ΚΕΕΜ «προβλέπεται πως θα κάνει 20 ημέρες θητεία, από τις οποίες οι πέντε ημέρες θα είναι άδεια, ως Έλληνας του εξωτερικού».

Μυστήριο με την ειδικότητα – Τ/Φ ο Κασσελάκης
Συνεχίζοντας ο Βηματοδότης αναφέρει πως «στο ΚΕΕΜ Σπάρτης δίνονται τρεις ειδικότητες, του μάγειρου, του αρτοποιού και του οδηγού βαρέων οχημάτων», όμως ο κ. Κασσελάκης δεν θα λάβει καμία από αυτές, «λόγω του μικρού χρόνου θητείας που θα κάνει». Και προσθέτει πως «θα πάρει την ειδικότητα του τυφεκιοφόρου, καθότι θα πρέπει να χειρίζεται τουλάχιστον τυφέκιο».

Ευπρόσδεκτος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Λακωνία και τη Σπάρτη και φαντάρος. Ας μην ξεχνάμε πως ο κ. Κασσελάκης τα έχει μάθει τα κατατόπια της περιοχής αφού την έχει επισκεφτεί δύο φορές. Την μια, σε incognito επίσκεψη στη λακωνική πρωτεύουσα, όπου τον λίγο χρόνο που παρέμεινε «όργωσε» το κέντρο της πόλης, αλληλεπιδρώντας με δημότες. Τη δεύτερη, με την ευκαιρία της βασιλόπιτας του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας. Τότε μάλιστα είχε κάνει εντύπωση η έφοδός του στο δημοτικό συμβούλιο την ώρα της συνεδρίασης. Τώρα θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει πόσο φιλόξενοι είναι οι Σπαρτιάτες και οι Λάκωνες αλλά και πόσο «καλός Ταξίαρχος» είναι ο διοικητής του ΚΕΕΜ, Δημήτρης Αννετούδης…

Δ.Π.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti